Det er moro å eksperimentere med pizzaer og teste ut nye smakskombinasjoner. Tikka Masala-krydderet gir en nydelig smak og en annerledes farge på kyllingkjøttet og kombinert med en liten "smekk" fra en habanero så blir denne kombinasjonen enkel, smaksrik og god.
2 kyllingfileeter2 ts tikka masala krydder2 ss kokos-olje1 rød habanero150g bacon2 store sjarlottløk200g revet hvitostFrisk basilikum til garnityr
Start med å lage en enkel og god pizzabunn og denne pizzaen er god med en pesto som inneholder soltørkede tomater. Når pizzabunnen står til heving og pestoen er klar skjærer du opp kyllingfiletene i passe strimler og mariner dem i kokos olje, tikka masala krydder og finkuttet habanero. Det er ikke behov for å la marinaden stå lenge, det holder med 20-30 min. Kutt bacon opp i strimler og skjær sjarlottløk i fine strimler.
Kjevle ut pizzadeigen i passe størrelse og fordel passe med pesto på. Legg den marinerte kyllingen, sjarlottløk og baconet jevnt over pizzaen. Topp med revet ost. La pizzaen steke i ovnen i 12-15 minutter på 220 grader til pizzaen er gylden!
Kjevle ut pizzadeigen i passe størrelse og fordel passe med pesto på. Legg den marinerte kyllingen, sjarlottløk og baconet jevnt over pizzaen. Topp med revet ost. La pizzaen steke i ovnen i 12-15 minutter på 220 grader til pizzaen er gylden!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar