Kunsten med denne lemonaden er å balansere mengden sitron og eple. Det kan også variere en hel del på hvor mye juice epler inneholder. Det er derfor viktig at du smaker deg frem til det som er riktig mengde epler og sitron for deg.
Til ca. 1 liter lemonade trenger du:
- 9 grønne epler
- 2 sitroner
Vask eplene og husk å fjerne klistremerker om du har kjøpt dem i butikken. Eplene trenger du ikke gjerne skallet på dersom du har en juicer med rasp. Fjern skallet på sitronen slik at alt det hvite fjernes. Det hvite under det gule på skallet smaker svært bittert og passer dårlig i lemonaden.
Kjør eplene i juiceren og smak deretter til med en og en sitron. Bland lemonaden mellom hver sitron og smak før neste kjøres inn i juiceren.
Tilsett litt is hvis frukten ikke var kald når du kjørte den gjennom juiceren. Server lemonaden med det samme.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar